top of page
Weddings

– Tahani har vært tilknyttet Bonytt både som interiørdesigner og stylist i en årrekke. Hun er flink til å tolke en brief og kvitterer med visuelt spennende jobber.

 Kriss Daatland

Redaktør i Bonytt

MINE JOBBER

– Vi bor i et relativt nybygget funkishus, og har slitt med å innrede et rom ved inngangspartiet som er altfor stort med veldig mange dører. Jeg har snakket med folk på alle kanter; ingen har klart å komme på noen god ide. Da jeg hørte at Tahani var tilgjengelig for små oppdrag, booket jeg henne inn for befaring. Hun er ekstremt kjapp til å se usedvanlig kreative løsninger, og kobler funksjon med stil og eleganse på en måte jeg ikke har sett tidligere. Hun er en mester i å kombinere 'billige' produkter med noen få mer eksklusive for å gi rommet et kvalitetsinntrykk. Hun er rådyktig på å forstå kundens behov og smak, og leverer alltid i tide, med overraskende løsninger og produktvalg. Anbefaler henne på det varmeste!

Kristin Juland Møller

– Vi fikk anbefalt DIIS by Aiesh da vi skulle pusse opp kjøkken og stue, en anbefaling vi er veldig glade for at vi fulgte. Tahani er kreativ, profesjonell, effektiv og ser løsninger, kombinasjoner og idéer vi ikke hadde tenkt på selv, og hun har en utrolig oversikt på hva som finnes av produkter og materialer. Tahani evner å tenke helhetlig rundt hvilke praktiske behov vår familie har og hvilken stil som gjør det til et hjem for oss. I tillegg er hun så hyggelig og real å ha med å gjøre – så vi anbefaler henne videre på det varmeste.

Anne Birgit Mattison-Ward

Som fast interiørdesigner for Sinnasnekker’n i 9 sesonger,
må jeg anbefale Tahani på det sterkeste. Hun skjønner seg på folk, på hva de trenger og liker. Hun er stilsikker, kreativ og så jobber hun bra under press. Alltid godt humør! Hun leverer 100%.

 

Otto Robsahm, Sinnasnekker’n

– Å kunne benytte seg av Tahanis profesjonelle råd for praktiske, estetisk tiltalende og kostnadseffektive løsninger, har spart oss for mange penger i diverse oppussingsprosjekter de siste årene: Etter å ha sett hvordan Tahani klarer å gjøre kjedelige og upraktiske rom vakre og smarte, henvender jeg meg alltid til DIIS by Aiesh når nye rom står for tur. Løsningene vi ender opp med gir alltid en fantastisk utnyttelse av plassen, samtidig som rommene blir stilmessig gjennomførte, med enkelte helt unike detaljer. 

Hulda S. Z. Haugen

– Eg har brukt Tahani som interiørdesigner både til oppussing av eksisterande frisørsalong og til planlegging av heilt ny frisørsalong som måtte totalrenoverrast.

Eg er så glad og takknemleg for at at Tahani finnast. Ho er ein fryd å samarbeide med. Med ein gong ho kjem inn i rommet veit ho kva som bør gjerast for å skape den rette stemninga og stilen eg ønskjer. Ho er super dyktig på å sjå heilheten. Og å kome med anderledes men veldig praktiske løysingar. Pengane eg bruka på Tahani er så vell verdt kvar krone. Det godt å få hjelp til alle dei små detaljane som eg ellers hadde brukt alt for lang tid på. Eg kan anbefale Tahani på det varmaste.

 Trude Lundevall,

eigar av frisørsalongane Balanzera

Skjermbilde 2018-12-11 kl. 18.14.56.png
Artboard 1512.png
bottom of page